want

Jeg har innsett at jeg trenger denne veska.

Den kommer på ganske akkurat 8000,- hvis jeg bestiller fra linken over. Siden jeg ikke har blitt rik siden jeg sist blogga om privatøkonomien min, til tross for at jeg kjøper masse flax-lodd, så hadde jeg satt pris på om noen gadd å kjøpe sokkene mine snart. Det innlegget her vet dere. DU KAN FÅ KJØPE SOKKENE MINE. Det er det mest leste innlegget på bloggen, men ingen tar kontakt! Jeg ser at dere ser på det vet dere. Kom igjen, nå! Ikke vær så pinglete. Jeg har mange forskjellige sokker. Jeg er villig til å kjøpe den typen sokker du ønsker og bruke dem litt først for deg også. Jeg er god på kundeservice skjønner dere. Ikke vær gniene nå!

jeg har skills

Som vanlig.

Genseren jeg har holdt på med ble ferdig i går. Jeg hadde den på meg på jobb i går. Varm, kjempedeilig, helt fantastisk. Jeg er ganske fornøyd med meg sjøl.

IMG_20160911_125951

Nå må jeg overleve på maten jeg allerede har resten av måneden så jeg kan kjøpe garn til å strikke en til.

nye briller

Jeg har kjøpt meg nye briller, det må jo vises frem! For noen år tilbake slet jeg med mye vondt i hodet og gikk til optiker for å sjekke synet mitt. Jeg jobba mye ved pc og tenkte det kanskje hadde sammenheng. Jeg ser ikke akkurat megadårlig, så selv om jeg kvalifiserte til å få dekket databriller av arbeidsplassen min ble det aldri noe av, for jeg fant aldri en innfatning jeg likte, og når synet ikke var årsaken til hodepinen gadd jeg rett og slett ikke. Men nå har jeg funnet meg et par jeg virkelig liker! Er de ikke fine?!

IMG_8584

 

2015-03-16 10.23.06 (2)

Jeg er så fornøyd atte! I tillegg har jeg vært litt gæren og bestilt meg solbrille. Det sto mellom en Ray-Ban Aviator, ultraharry, akkurat som meg, eller en litt penere modell. Jeg har kommet frem til at jeg må ha begge, men det ble denne nå, så får jeg heller ta den andre litt seinere. Når jeg vinner i lotto eller noe.

IMG_8585