hu nancy

Jeg har strikka meg en sånn derre Nancykofte. Jeg er veldig fornøyd, ubeskrivelig stolt av meg sjøl og alt det der. Bare synd den er alt for stor. Noen ville kanskje sagt den er passe fordi de liker å ha masse plass under, fordi de ikke er fornøyd med seg selv og tror det er en god løsning å kle seg i posete klær osv, men den er alt for stor. Punktum. Jeg skal strikke en ny, kortere og mindre, men siden jeg er så stolt av meg sjøl må jeg jo dele bilder.

IMG_7974

IMG_7978

IMG_7990

IMG_7998 (2)

Vurderer å faktisk strikke med en farge på den neste, men må si jeg er veldig usikker. Jeg får se hva jeg finner på!
Dæven jeg er flink!

sommerlig sengesett

For noen dager siden dumpet nok en liten katalog fra Ellos ned i postkassa mi. Der fant jeg et sengesett jeg føler jeg bare må ha! Jeg må innrømme at jeg synes det er unødvendig å ha mange sengesett å velge mellom. De tar mye plass og blir alltid vaska og tørka med en gang de blir skifta, så jeg føler ikke jeg trenger mer enn 2, kanskje 3. Derfor sliter jeg litt med å synes det er greit å kjøpe nytt når jeg allerede har fine som er i god stand, men nå synes jeg egentlig et par av de jeg har begynner å bli så slitne at jeg kanskje kan rettferdiggjøre å kjøpe nytt.
Jeg har vært inne på Ellos.no og stjålet noen bilder.

86-2252d1

Er det ikke lekkert?! Jeg elsker de duse akvarellfargene, jeg får skikkelig sommerfølelse av bildene. Det ble ikke mindre fristende da jeg oppdaga at det faktisk er salg! Åh! Mistenker disse snart ligger på senga mi altså. Fikk du også lyst på? Sengesettet heter Jackie med akvarelleffekt. Bare vær så snill, vent til jeg har bestilt så det ikke blir utsolgt!

kroppskunst mot barnekreft

I forbindelse med den Internationale barnekreftdagen 15. februar trår massevis av landets tattovører til, holder åpent og jobber gratis så alle inntekter fra dagen kan doneres til Barnekreftforeningen. De tegner opp litt forskjellige motiver man kan velge i, en tatovering koster 500,- og hele beløpet går da til Barnekreftforeningen.

Jeg benyttet meg av muligheten og har fått meg en tatovering jeg synes er fin og fikk samtidig donert penger til en veldig god sak. Det blir ikke bedre enn det! Siden jeg er lat deler jeg bildet jeg har lagt ut på instagram.

tattoodiamond

Så fin atte! Siden den er helt fersk blir skyggene ganske mye lysere når den er grodd. Er spent på å se hvordan den ser ut da. Jeg legger nok ut bilde.

små marsvinbebser

Jeg har vært i elendig form den siste uka. Trøtt, sliten, vondt i hodet, alt har bare vært et slit, men nå er heldigvis energien tilbake og jeg føler meg som meg selv igjen! I helga som var ble nesten alle planer avlyst og jeg lå stort sett bare hjemme i senga mi, da gjorde det ingenting at det ene marsvinet mitt endelig bestemte seg for at det var på tide å få de digre ungene hun har gått og bært på.

Phototastic-2015-02-08-11-01-49

Er de ikke søte?! Fargene er perfekte, spesielt på jenta som jeg har kalt Esra, men de har dessverre feil pels. Ja, tenk at det går an å være misfornøyd med de søte, små der! Jeg driver målrettet avl for utstilling, og da er det mye som skal klaffe for at jeg er helt fornøyd.
Bildene er tatt på søndag. Nå er de jo snart en uke gamle og det er på tide med noen nye bilder, men det er dessverre dårlig med godt lys til å ta bilder i når jeg er hjemme, jeg er jo på jobb mens sola er oppe. Så nye bilder får vente til lørdag.

<3