nye briller

Jeg har kjøpt meg nye briller, det må jo vises frem! For noen år tilbake slet jeg med mye vondt i hodet og gikk til optiker for å sjekke synet mitt. Jeg jobba mye ved pc og tenkte det kanskje hadde sammenheng. Jeg ser ikke akkurat megadårlig, så selv om jeg kvalifiserte til å få dekket databriller av arbeidsplassen min ble det aldri noe av, for jeg fant aldri en innfatning jeg likte, og når synet ikke var årsaken til hodepinen gadd jeg rett og slett ikke. Men nå har jeg funnet meg et par jeg virkelig liker! Er de ikke fine?!

IMG_8584

 

2015-03-16 10.23.06 (2)

Jeg er så fornøyd atte! I tillegg har jeg vært litt gæren og bestilt meg solbrille. Det sto mellom en Ray-Ban Aviator, ultraharry, akkurat som meg, eller en litt penere modell. Jeg har kommet frem til at jeg må ha begge, men det ble denne nå, så får jeg heller ta den andre litt seinere. Når jeg vinner i lotto eller noe.

IMG_8585

ett skritt nærmere

Jeg la jo for en stund siden ut et innlegg der jeg skreiv om den fantastiske lyspæra jeg har kjøpt meg. Planen er at den skal få en stilig sokkel, jeg skal male stua, en hylle skal henges opp og den skal få lyse opp stua fra denne hylla. Veggen er ikke malt, hylla er ikke kjøpt, men nå er jeg i alle fall ett skritt nærmere!

IMG_8555

Før helga lanserte Søstrene Grene sin nye interiørkolleksjon, deribland denne stilige sokkelen som var akkurat det jeg var på utkikk etter! Ikke overraskende klarte jeg ikke nøye meg med bare sokkelen, selv om det kun var det jeg dro dit for å handle. Jeg er glad i system, at ting har sin plass og er ryddet bort. Det gjør jo at jeg også er veldig svak for bokser, esker av forskjellige slag. Så da ble like gjerne disse to med hjem også.

IMG_8549

Hva jeg skal putte i dem vet jeg ikke enda, men metallboksen tror jeg nok skal få stå på hylla i stua sammen med lampa når jeg kommer så langt.

marsvin…ungdommer?

De små marsvinbebiene jeg la ut bilde av her for noen uker siden er ikke så små lenger. Jeg tok nye bilder av dem lørdag som var, da var de også 4 uker gamle og leveringsklare.

IMG_8502 

IMG_8530

Er de ikke søte?! Jenta, på det øverste bildet, skal flytte til ei venninne av meg, men gutten, som er på det nederste bildet, er til salgs. Skulle noen som leser dette være interessert i å kjøpe han er det bare å ta kontakt. Marsvin er flokkdyr, så man må ha minst en til, av samme kjønn.