vårstemning

For noen uker siden var jeg så heldig at jeg vant hele 110,- i lotto! Wohoo! Jeg hadde også vunnet litt fra før, så nå var det hele 170,- på spillekortet mitt. Vilt! Når jeg har vunnet slike svimlende summer pleier jeg fra tid til annen å kjøpt flax-lodd av forskjellige slag i appen til Norsk Tipping, det er litt artig synes jeg. Ekstra artig var det da jeg faktisk vant 2000,- på Flax for livet! Det er første gangen jeg har vunnet noe av betydning, det var artig. Jeg funderte litt på hva jeg skulle bruke pengene til, tenkte jeg kunne skjemme meg bort litt siden det var penger jeg i utgangspunktet ikke skulle ha, men jeg er alt for fornuftig til sånt. Litt i alle fall. For litt moro måtte jeg jo ha.

IMG_9101

Så en dag etter jobb dro jeg innom Kremmerhuset og tok med meg disse to hjem. Nå burde jeg vel venta med å ta bilde til jeg faktisk har fylt dem med noe, men så lur er jeg ikke. I potta ser jeg for meg at jeg skal ha en sukkulent av noe slag. Noe jeg ikke klarer å drepe med det første. I vasen har jeg planer om å putte en vårlig bukett som frisker opp litt, kanskje noen peoner hadde gjort seg?

Må i tillegg skryte litt av de grønne jeg har i vinduskarmen om dagen. Til venstre prøver jeg meg på paprika, til høyre skyter agurken i været! Vinduet skulle vært vaska også ser jeg…

IMG_9111

museskritt

Det går som jeg har sagt tidligere veldig sakte fremover med interiøret, men det går fremover! Før påske var jeg en tur på Jernia og handla meg en prøveboks med maling til stua. Jeg er stort sett på jobb når Jernia har åpent, så det er litt begrensa når jeg får vært innom dem. Så da jeg kom hjem og fikk se at jeg hadde fått med meg en prøveboks på eksteriørmaling, ikke interiørmaling, selv om jeg snakka om at det er stua jeg skal male ble jeg ikke veldig imponert. Nå veit ikke jeg om det er stor forskjell på eksteriørmaling og interiørmaling i disse boksene, men jeg regner med det er en forskjell, og da vil ikke jeg male en prøveflekk rett på veggen min. Heldigvis fant jeg en løsning!

IMG_9092

Jeg fant frem et par planker jeg hadde liggende som var til overs etter marsvinburbygging og malte dem i prøvefargen, så satt jeg dem opp mot veggen etter de hadde tørka. Jeg prøvde så å ta et bilde for å vise, men det var ikke lett å vise forskjellen i de to fargene. Plankene er nøytrale grå mens veggen bak har en lys lavendelblå farge. Konklusjonen ble at fargen var litt i mørkeste laget, så noen dager senere dro jeg innom Jernia igjen og kjøpte maling som er hakket lysere. Planen er at 3 vegger skalbli lyse, lyse grå mens den siste skal få en mørkere farge, ikke helt sikker på hva jeg går for der enda.

Nå håper jeg bare jeg får malt disse veggene snart!

babyboom

Planen er jo egentlig å blogge mest om interiør, matlagning, håndarbeid og DIY, men nå må jeg innrømme at jeg har gjort veldig lite av det i det siste, og da blir det lite blogging. Da er det fint at marsvina får litt unger så jeg har fine bilder å vise!

De som har kommet nå er de første i et ganske omfattende prosjekt jeg har planlagt lenge. Veldig, veldig spennende! Navnene har jeg også fundert mye på, der er det system om man kan kalle det det som kommer til å bli tydeligere etterhvert som det kommer flere unger.

kull2og3

Jeg skal beholde Jesus Christ og Pain, resten skal få nye hjem etterhvert. <3