ååååhhh

Jeg har store planer for stua. Eller, sammenligna med alle som totalrenoverer gamle hus har jeg ikke store planer, men for meg har jeg store planer. Uansett, når jeg ser noe som passer inn i planene må jeg jo bare kjøpe, så da jeg fant denne fantastiske lyspæra måtte jeg bare ha.

68979_Frama_Diamond_Light_1

Skuffelsen var derfor stor da jeg henta den på posten, kom hjem, pakka opp og fikk se at den var knust. Håper det løser seg uten noen store problemer, det er ingen billig lyspære. Nesten 400,- når man regner med frakta.

Jeg ble ikke mindre skuffa da jeg dro innom Clas Ohlson for å kjøpe denne pæresokkelen, men den var jo virkelig ikke fin i virkeligheten. Den ser jo så fin ut på bildet.

clas

Nå har jeg funnet en fin på Ellos, eller så burde jeg kanskje bestilt en fra samme sted som jeg har bestilt pæra. Jeg skjønner jo det nå. Jeg får se hva jeg finner på. Vet jo ikke om jeg tør å stole på bildene på nettet, at de er fine, etter skuffelsen med den på Clas Ohlson.

SHARE:

2 Comments

  1. bettumvilla januar 21, 2015 / 00:38

    Den pæra der så jeg også på tidligere. Sååå fin, men også såååå dyr

    • stinemah januar 21, 2015 / 18:34

      Ja, den var ikke billig, så du forstår sikkert fortvilelsen da den var knust. :(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *