tur til Trinborg

I går skulle jeg gå en tur, men så regna det. Nå skulle jeg gå en tur, men nå regner det. Så da får jeg heller skrive om at jeg har gått tur. Fredag etter jobb gikk jeg faktisk en tur. En tur fra boka. Jeg satt meg ned med boka og plukka først ut alle turene som føltes aktuelle. Så gikk jeg igjennom alle og eliminerte. Først etter hvor langt jeg måtte kjøre, så etter hvor lang tur jeg ville gå, så etter hvor langt jeg måtte kjøre igjen, og sånn holdt jeg på til jeg satt igjen med to turer. Så tok jeg den jeg følte for å ta. Det ble tur til Trinborg.

IMG_4180

Jeg sleit faktisk litt med å finne frem til parkeringsplassen. Noe som egentlig var litt flaut etter jeg fant den. For det var liksom bare å følge veien rett frem. I boka er en del av turene merket med at det er bær/sopp der. Det var ikke den turen. For noe tull. Jeg var utstyrt med bærplukker for sikkerhetsskyld. Smart move. Anyways. Siden boka er ganske tjukk og tung gadd jeg ikke ta den med på turen, den fikk ligge igjen i bilen. Tok bilde av kartet med mobilen for sikkerhettskyld. Så var det bare å gå. Så til og med ut som jeg var på rett vei.

IMG_4189

IMG_4193

IMG_4194

Ikke bær du liksom.

IMG_4195

IMG_4198

IMG_4227

IMG_4233

IMG_4237

IMG_4247 

Jeg synes det var en fin tur. Ikke for lang, og jeg fikk med meg en halvkilo blåbær med hjem, nesten uten å prøve engang. Mmmm.. Havregrøt is the shit.

2016-08-06 12.12.23

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *