den andre hylla

Ofte er jeg litt treig til å blogge om ting. Som at jeg ikke skreiv om torsdagsløpet før i går kveld og sånt. Men det her, altså, det her må jeg bare dele med en gang! Jeg har gjort noe helt utrolig! Nå har jeg bodd her i ganske akkurat et år, og jeg har hatt disse hyllene ikke sant som jeg har brukt så lang tid på å henge opp. Først brukte jeg år og dag på å sparkle igjen hullene etter de forrige hyllene, og så brukte jeg 3 år på å male over, før jeg endelig til slutt hang opp den ene hylla. Den andre skulle jeg jo ikke henge opp fordi jeg skal male den ene veggen, og den hylla kommer så nærme blablabla så jeg skulle male først. Men jeg innså her for en tid tilbake at nå som jeg har bodd her et år, og ikke har 2 hele år igjen engang, hvorfor male? Det kan hende jeg gjør det, det er 2 år, men det er for dumt at den hylla står på gulvet og samler støv i potensielt 1,5 år til. Så i dag hang jeg den opp.

Se der, ja. Sånn ser det altså ut nå. Jeg synes det ble fint, jeg. Det er selvfølgelig den til venstre jeg har hengt opp i dag. For det er veggen med vinduet jeg vil male. Og den kommer jo litt nærme. Men finner jeg ut at jeg skal male skal jeg klare det helt fint. Jeg kom jo egentlig frem til at jeg bare skulle henge den opp for en stund siden, men hovedgrunnen til at jeg har brukt så veldig lang tid også denne gangen er jo fordi det er murvegg. Jeg HATER murvegg. Jeg må bore! Veggen er hard, og det blir så mye støv og drit. Hvem sin idé var det å ha murvegger som innervegger? Det er ikke bittelitt nødvendig engang! Med mindre man skal ha sånn finfin gammeldags mursteinsvegg. Det er lov. Det er fint. Det her er bare pyton. Men nå er det gjort. Kanskje jeg faktisk henger opp hyllene jeg skal ha i stua til slutt også? Jeg har lyst. Men det er den jævla murveggen, da. Ugh.

Det var forresten sol i går. Det var jeg sikkert den eneste som la merke til.

Nå må jeg rydde opp. Skruer og drit, drill og faenskap. Vaske støv. Æsj.

2 Comments

  1. Maria mai 8, 2017 / 12:40

    Jeg liker den lampa på toppen der… hvor er den fra??

    • stinemah mai 8, 2017 / 14:10

      Selve lampa er fra Søstrene Grene, den diamantformede pæra kjøpte jeg for år og dag siden fra en nettbutikk jeg ikke husker navnet på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *