det er torsdag

Det er torsdag igjen, sånn tilfelle du ikke har lagt merke til det. For meg betyr jo det egentlig torsdagsløpet. Men jeg veit ærlig talt ikke helt. Jeg er nemlig veldig, veldig sliten. Jeg klarer å dra ræva mi ut og gjennomføre. Men burde jeg? Jeg er litt redd for at det skal være for mye. For ja, det er så ille. Jeg har ikke allerede bestemt meg for å ikke gjøre det, men føler jeg meg som jeg gjør nå om 3 timer, da blir det ikke noe av. Det er deprimerende.

Det som ikke er deprimerende er at jeg skal til Oslo for en date med Beauty by Linni i morgen! Jeg føler jeg trenger litt volumvipper nå som sommeren nærmer seg! Jeg skal legge ut bilde, jeg lover!

Nå skal jeg sy litt. Det er lenge siden sist. Jeg trenger å lage noe. Jeg skal lage sovemaske. Kommer nok bilder av ferdig resultat. Hvis jeg blir fornøyd. Ingen bilder foreløpig i dagens innlegg. Det er så sliten jeg er. Ugh.

SHARE:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *