sånn derre lørdag

Det er ingen hemmelighet at treningssentere plutselig blir veldig populære i januar, og det merkes godt. Tidligere i uka da jeg gjorde mine forsøk på å trene var det jo umulig å komme til. Det er fullt, alle apparater er opptatt, helt umulig å få en flyt i ting. Derfor ble jeg veldig glad for at disse nyttårsforsett-trenerene tydeligvis ikke er så ivrige at de gidder på lørdagen også. I dag var ting som normalt og jeg fikk faktisk trent som jeg ville. Forhåpentligvis er ting tilbake til normalt om ikke så alt for lenge.

Til middag i dag skal jeg teste Solvinge sin nye ferdiggrilla lårkylling. Jeg har kjøpt den med Mixican Spice. Sammen med pitabrød fra fryseren, litt grønnsaker, rømme og salsa tenker jeg det blir en enkel og god middag. Det må være lov innimellom.

Siden det er lørdag og jeg er hjemme har jeg selvfølgelig masse tid til håndarbeid og jeg har fått gjort såå mye på det skjørtet jeg snakka om forrige helg. NOT! Jeg tenkte som så at siden det eneste jeg gjorde forrige helg var å sette i knappenåler skulle jeg i alle fall sy den sømmen i dag. Det har jeg foreløpig ikke gjort. Men jeg har strikka da.

IMG_7353red

Ermene er ferdig, jeg klarte å bestemme meg for om jeg skulle ha genser eller kofte, det ble kofte som dere kanskje ser, og nå er det bare å strikke rundt og rundt en liten stund. Det blir så fint atte!

God helg!

SHARE:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *