god morgen

God morgen!

2016-09-05 09.17.52

Jepp, jeg har rot på “nattbordet”. Jeg er et menneske.
Pusen var forresten ikke enig.

2016-09-07 08.41.13

Hu pleier å begynne å røre på seg når jeg gjør det. Ikke i dag. Det er slitsomt å være pus, tydeligvis. Hun har heldigvis ikke så mye hun må gjøre i dag.

For en liten stund siden, er vel kanskje så mye som 2 uker siden nå, at jeg tenkte mye på en strikkeoppskrift jeg bare ikke klarer å glemme. Jeg fikk idéen at jeg kunne jo begynne med å strikke 5 masker nå og da igjennom dagen, en vakker dag ville jeg jo bli ferdig. Så jeg testa med et eksisterende prosjekt. Det gikk over all forventning! Vips!

2016-09-07 08.47.352

Dette er genseren jeg ikke klarer å glemme. Den ser litt rar ut foreløpig, men det blir nok bedre når den får ermer og blir ferdig. Nå er det ikke sånn at armen min ikke gjør vondt lenger, men når jeg sitter i en spesiell stilling i sofaen mens jeg strikker gjør det ikke vondt. Og jeg får ikke mer vondt. Om det er lurt eller ikke veit jeg ikke, men nå har jeg hatt vondt i 2,5 år, jeg driter faktisk litt i om det er lurt eller ikke. Jeg elsker å strikke! Joda, så det var slutten på all fornuftig økonomi. Garn er nemlig ikke billig.

Nei, altså, jeg føler jeg må si at jeg tuller litt nå. Garn er dyrt, men jeg kan ikke ta helt av. Fortsatt stålkontroll! Jeg får bare spise litt mindre, ellerno.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *