stinemah tester matnyheter

Hvis du tvilte på om jeg faktisk kom til å trene på tirsdag kan jeg fortelle deg at du tok feil. Jeg kom meg avgårde, og hadde faktisk en veldig bra treningsøkt. Det var awesome. Som det meste annet jeg gjør. Nå sitter jeg her igjen, klar til å dra på trening, jeg må bare fortelle noe først.

Jeg ELSKER matnyheter. Hver vår og høst er det vel, så kommer det en haug med nye ting i butikkene. Det er gøy. Mat er gøy. Og godteri selvfølgelig. Og is. Ja, dere vet. På butikken i dag oppdaget jeg også flere nyheter jeg ikke har sett i disse artiklene mediene pleier å ha om nyhetene, og det var noen spennende saker. MEN. I tillegg til maten jeg selvfølgelig skulle ha var jeg bare nødt til å plukke med meg et par nyheter. Jeg burde vel holdt meg til en, siden det ikke akkurat er slankemat jeg har kjøpt, men jeg er ikke alltid så flink til å kontrollere meg.

Prosjekt sommerkroppen 2017 er på god vei som dere ser. Ikke at dette skulle ødelegge noe særlig. Det er snart helg, så jeg skulle bare smake litt på hver av de, og ingen skade skjedd ikke sant. Sånn bortsett fra at jeg har spist hele posen med Nøttekos og halve pakka med kjeks, da. Posen med Nøttekos inneholder 1000 kcal akkurat. Så nå må jeg nesten bli ferdig her og komme meg på trening. Jeg har jo spist kjeks i tillegg til de 1000 kcal fra Nøttekosen vet dere. Og mat, da. Jeg har spist mat også.

Hvis du ikke har skjønt det enda, jeg synes dette var godt. Jeg synes faktisk det er litt mye sjokolade på nøttene, det høres kanskje merkelig ut, men jeg hadde likt det enda bedre med litt mer nøtt, litt mindre sjokolade. Uansett stor fare for gjentagelse. Kjeksen var også god. Ikke like god som kjeksen jeg kjøper i kakedisken på Meny, men det er kanskje vanskelig å få til når det skal være litt sunnere. De blir spist opp de her også, for å si det sånn. Sikkert i kveld når jeg kommer hjem fra trening. Jeg er så svak, det er skummelt noen ganger.

Jeg har forresten stjålet bildene fra det store internettet. Men det regner jeg med produsentene driter i, siden jeg skriver at produktene deres smaker godt. Anbefales. Nøttekos i alle fall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *