gårsdagens trening

Og dagens tur.

Altså, nå skriver selvfølgelig ikke jeg om dette for å skryte av treninga jeg har gjort (joda), men for å dele noe jeg oppdaga i dag. Jeg scrolla meg gjennom instagram som vanlig og kom plutselig over et bilde med resultatene av en treningsøkt registrert med en polar-klokke lagt over som et filter. Og jeg bare «WHAAAT?! HVORDAN GJØR MAN DET?!» Og siden google er min venn spurte jeg google, men google hadde ikke spesielt lyst til å fortelle meg hvordan man gjør det. Heldigvis gir jeg meg ikke så lett, så jeg fant til slutt en artikkel om hvordan man deler treningsresultatene! Man gå inn på treningsøkten på telefonen, også trykker man på dele-knappen. Mhm. Så vanskelig var det. Det er en dele-knapp der. Man får da flere valg, du kan dele selve økten, sånn her.

Wooow! Shit ass. I know. Dette er fra i går. Jeg var flink i går. Satt opp en intervalløkt som skulle være litt hard, men ikke veldig hard, men såpass at den skulle ha god effekt på formen min. Sånn jeg satt det opp skulle jeg ligge i pulssone 3 mesteparten av økta, mens  jeg skulle ha 2 drag på 5 min der kan kanskje ville komme opp i pulssone 4. Jeg fikk derfor litt sjokk da jeg så det her på klokka, det var jo ikke sånn det skulle være tenkte jeg. Før jeg oppdaga at hva som kalles sone 3, sone 4 osv. er litt forskjellig. Planen økta ble satt opp etter lister 95%< som sone 5. Klokka lister 90%< som sone 5. Planen sier 87,5%-95% er sone 4, klokka sier 80%-90% er sone 4 osv. Det oppklarte litt. Uansett, poenget var at jeg kan dele info som dette rett fra appen. Jeg har jo bare hatt klokka i godt over et år nå. Var kanskje på tide?

MEN! Som jeg såvidt nevnte over her. Dagens tur. Og resultater som filter over bilder. Se på det her!

Jeg gikk en tur i stad. Ikke en veldig hard tur akkurat. Jeg er ganske sliten etter den treningsøkta i går. Også blir jeg sånn migrenekvalm av den deilige vårsola, så jeg er ikke helt i hundre selv om det er fantastisk deilig med sol. Poenget med å ta bildet var jo egentlig bare for å vise at man kan dele treningsøkta med et bilde fra økta. Hvor gøy er ikke det?! Jeg digger det. Bildet ble jo faktisk ganske fint også. Det er fra bryggestien ved Glengshølen. Det er bygget en laaaang brygge langs fjellsiden ved vannet med masse benker og greier. Det er veldig fint å gå der. Er absolutt verdt å sjekke ut hvis man av en eller annen grunn er ute og går i Sarpsborg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *