mer aktivitet

Etter jeg kom i gang med treninga igjen har jeg stort sett hver uke, og nå kan jeg også si måned, ligget over 100% av aktivitetsmålet på klokka mi. Jeg var jo veldig opptatt av det i sommer, og gjorde en skikkelig innsats for å komme over 100% hver dag. Så økte jeg målet, og fortsatte å klare 100%. Så, etter ting gikk nedover justerte jeg også ned målet igjen. Der er jeg fortsatt. Og selv om jeg i forrige uke endte på et gjennomsnitt på 147% for hele uka, og uka før der endte på 148%, og faktisk 149% uka før der igjen, 196% uka før der!! Så er jeg faktisk et stykke unna 100% på en del dager allikevel. Det er de aktive dagene som har trukket mye opp. I forrige uke hadde jeg f.eks. 3 dager med 63%, 65% og 76%. Grunnen til at jeg endte på 147% er jo de dagene jeg har trent, der jeg har endt på 229%, 197% og 288%!! Men nå skal jeg være flinkere. For det er ikke nødvendigvis sånn at man har et så veldig sunt liv bare fordi man trener noen dager i uka, hvis man bare sitter på ræva i sofaen resten av tiden. Nå elsker jo jeg å sitte her å sy og strikke, så litt sitting må til, men jeg skal altså prøve så godt jeg kan å komme over 100% hver dag. Og så kan jeg nok øke målet snart også, så 100% blir litt mer enn det er nå, men da får nesten våren komme først.

Akkurat nå regner det ute, det gjorde det heldigvis ikke tidligere i dag, så jeg gikk meg en tur for å sikre dagens 100%. Jeg trente styrke i går, og jeg var flink i går, så jeg er ganske støl i dag, men jeg er fornøyd med innsatsen min! Gikk meg en tur til Appelsintoppen. En tur jeg har blitt veldig glad i!

Ja, ass. Jeg elsker denne funksjonen! Jeg kommer til å plage dere så fælt med disse bildene! Nå er klokka alt for mye, jeg må komme meg på jobb!

2 Comments

 1. Maria mars 13, 2017 / 15:36

  Flink du.
  Endelig kommet igang med trening igjen selv… litt unskyldt da, siden jeg ikke har fått lov før nå :P
  Syns du skal få deg fitbit jeg, så kan vi konkurere mot hverandre :P

  • stinemah mars 13, 2017 / 15:39

   Ja, du er jo unnskyldt! Jeg synes du kan få deg Polar, så kan vi konkurrere mot hverandre ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *