åååjaa

Det var faktisk noe jeg egentlig skulle sutre over i går, men så måtte jeg jo dra på jobb og greier, så jeg rakk det ikke. Nå skal dere nemlig høre her! Jeg sto jo opp litt tidlig og gikk meg en tur. Før jeg gikk ut satt jeg på en klesvask. Som jeg har fortalt før har vi fellesvaskeri i kjelleren, der man må sette seg opp på en liste for å vaske. Så jeg satt meg opp fra 8 til 11. Da jeg kom hjem fra turen, ganske akkurat rundt kl. 9 gikk jeg å så til vaskemaskina og så at jakka jeg vaska fortsatt var litt våt, så jeg satt på sentrifugering et par minutter til. I mellomtiden gikk jeg opp, planen var å ta med en ny vask ned, for å utnytte tiden jeg hadde satt opp, men somla litt og kom frem til at jeg ikke orka å løpe opp og ned når jeg også skulle ta meg en dusj, så jeg fant ut at jeg bare skulle gå ned å hente jakka. Og når jeg kommer ned for å hente jakka, rundt 09:30, hadde noen tatt den ut av vaskemaskinen, og satt på sin egen vask. Men det var jo jeg som sto på lista! Vedkommende kunne jo ikke vite at jeg hadde bestemt meg for å ikke vaske mer. Det er jo en sånn industrivaskemaskin, jeg hadde rukket 2 vasker til før kl. 11 jeg! Det er det frekkeste jeg noen gang har opplevd. Jeg har ikke ord.

Det ble ikke bedre da det plutselig ringte på her etter jeg var ferdig i dusjen! Jeg åpner jo aldri, så jeg aner ikke hvorfor, jeg prøvde bare å gjemme meg så godt jeg kunne. Jeg kjenner jo ingen i byen her, det er garantert fremmede når noen ringer på. Jeg liker ikke fremmede.

Jeg er så flink om dagen! Etter jobb i dag var det trening igjen. Jeg har oppdaget en del nye funksjoner på denne fantastiske klokka mi, i tillegg til dette med bildene, så jeg gleda meg til å komme meg på trening i dag. Litt flaut med tanke på hvor lenge jeg har hatt klokka, men. Jeg var fortsatt merkbart støl etter styrketreninga på søndag, så det var veldig tungt i dag, men jeg er fornøyd!

Egentlig er det litt for hardt enda. Neste skikkelige kondisøkt har jeg planlagt til søndag, da skal jeg nok ta det enda litt roligere. Så får jeg heller øke på igjen etterhvert. Nå har jeg også funnet ut hvordan jeg endrer pulssonene, så jeg har gjort noen endringer der til neste gang. Jeg kommer til å være så sliten i morgen!

SHARE:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *